Den lilla prinsen

Idag har det hänt en massa, lillebror är av med sin cpap, han behöver ingen syrgas alls. Just nu har han två saker inkopllade på kroppen. Sonden som han behöver för att få i sig mat och näringsdroppet som nästan inte behövs längre. Så imorgon tas även den bort. Efter det får vi ha honom i vårat rum och ta hand om honom som en vanlig bebis, med lite scheman över maten och övervak på syresättningen. Vi har blivit lovade det iaf, men vi tar inte ut något i förskott.

Axel är sin pappa upp i dagen – sen så verkar det som att han blir blond, det blir mitt första blonda barn isåfall. Han är helt ljuvlig vår lilla son. Kläder fick han på sig för första gången. Just nu är omlott bodys det bästa och jag har inte allt för många sådana inhandlade. Så om någon som läser vill köpa en present så en omlottbody är något vi behöver. Imorgon kommer kanske en av mina bästisar på besök. Hon har fått äran att bli gudmor till lilla Axel och som gudfar blir Max bror Allan som var och hälsade på igår. Tror vi gjort rätt val. Känns väldigt bra. Mina kids har inte fått besöka oss ännu pga både magsjuka och snuva. Det är strikt förbud mot minsta lilla snuva här på avdelningen.

Vi njuter av bästa 2:a advent någonsin. Livet är underbart, det snöar och snart kommer Max med en latte, jag ska pumpa lite mjölk och gosa med vår lilla prins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *