Veckan har tagit ut sin rätt

Jag har intet tittat mig i spegeln på en hel vecka, jag duschar, borstar håret och sätter upp det. Har inte ens en hårtork här. Läppsyl på läpparna och sen är jag färdig. Försöker klä på mig söta kläder dagtid  så jag inte går ner mig totalt. Min kropp har svullnat upp efter förlossningen. Mina fötter är som bollar. Läkaren sa att det är ganska vanligt att man kan svullna efter man fött barn. Jag har aldrig hört det förut dock. Har ni?

Har är väldigt trött men ärret efter snittet läker mer och mer varje dag och jag klarar mig på Alvedon numer. Jag är utskriven som patient och är på sjukhuset som vårdare av min son.

Jag har helt tappat matlusten men tvingar mig själv att äta – just nu har Max hämtat hamburgare på en närliggande grill. Det ska bli jättegott. Imorgon tänkte jag ta en promenad ute i snön. Har ju inte varit ute sen en vecka tillbaka. Ska bli skönt med frisk luft faktiskt.

Hoppas ni haft en fin helg – håll till godo med bilden på mig, jag ska spara den och ta fram när jag känner mig sliten, det blir nog inte värre än så här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *