Knorrar lite ibland

Jag vet, jag är en sån mamma som bara lägger upp bilder på sin bebis. Men eftersom det är min blogg så gör jag precis som jag känner för. Självfallet tycker jag att min nyfödda är världens sötaste. Han sover massa, äter och knorrar litegrann då och då. Nu slipper han gråta och ha massa saker fastklistrade på kroppen.

Vi är helt lyriska över att han får vara med oss hela tiden. Samtidigt som det är lite läskigt…..vi är ju kvar på sjukhuset men från att vara kopplad till alla möjliga apparater och vara övervakad dygnet runt är han bara övervakad av oss, utan tekniska hjälpmedel.

Som sagt, han sover mycket och vi har ju inte direkt andra sysslor här än att bara titta på honom. Tittar lite på playkanaler och läser lite bloggar. Annars är det ganska så tråkigt måste ju erkännas. Längtar hem nu. Han blir en vecka gammal kl 02:40 inatt. En vecka av oro, tårar och obeskrivlig lycka. Men nu är jag redo för vardagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *