Sista kvällen i neo salen

Igårkväll, satt jag med lilla Axel i famnen och sov. Max tog några bilder. Tyckte det blev så fint så tänkte visa er. Jag hade så svårt att slita mig från den lilla. Personalen tyckte jag skulle försöka äta och gå ut på en promenad. Jag tycker att det är otänkbart utan min son. Nu ligger han och snusar när brevid mig, jag ska pumpa lite mjölk för det är snart matdags. Idag skulle jag varit i vecka 35+6 om han fortfarande hade legat kvar inne i magen. 

Han är alldeles perfekt och doftar ljuvligt. Vi är så lyckliga just nu. Nu börjar bebisbubblan på riktigt känner jag. Nu är vi en liten familj i den stora familjen. Vi är föräldrar tillsammans åt en liten varelse som ska uppfostras. 

Det snöar ute, flingorna faller sakta och det ser så juligt ut. Vilken jul vi får detta året. Tror det blir svårslaget, mysa med vår alldeles egna lilla bebis. Trots att detta är fjärde gången är det minst lika spännade och omtumlande som med de andra tre. Det är ju en ny individ, en ny person som kommit till världen och honom har vi skapat. Är det något jag är bra på så är det att göra perfekta barn

Kram på er alla och tack för allt stöd den senaste veckan, det har verkligen betytt massor att få kommentarer och mail från er läsare. Så otroligt varma och omtänksamma läsare jag har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *