Sista sladdarna

Gårdagen – sista dagen med en massa sladdar. Den lilla skrutten – hoppas detta var sista gången i ditt liv du behöver ha sådana här. Vi har försökt att fota mycket så vi ska kunna titta tillbaka på den här veckan. Nu är det en ny vecka och nya tag.

Mina barn är snuviga och har ont i halsen, så de har inte fått besöka oss ännu. Saknar dem, men vad ska man göra….de har det bra hos sin pappa och snart är vi hemma och vi kan vara en komplett familj igen. Sjukhuset ligger väldigt nära mina barns pappa så vi är inte så långt borta ifrån dem rent fysiskt.  

Torsdag är det Lucia – jag missar mina barns uppträdanden detta året. Glad att jag hunnit fixa kläder till alla som ska vara med i Lucia tåg. Hade haft världens ångest annars. Har gjort en ny kategori som heter NEO, så man kan läsa om vår neotid och hitta de inläggen enkelt.

Puss & Kram till er alla !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *