dagarna flyter ihop

Vi äter mackor till alla måltider, dricker thè, köper lussekatter från Pressbyrån, snusar nyfödd bebis, tittar på TV, läser skvaller och allt annat är sekundärt. Bebis sover, är vaken lite kortare stunder och vi bara njuter.

Detta med amningen, jag pumpar och pumpar, vi testar med bröstet, med amningsnapp och alla möjliga knep. Lilla Axel vill inte ta bröstet. Läkarna vill inte skicka oss hem med full sond, de vill se att han suger. Så nu har vi testat nappflaska. Det funkar !!!! Han åt 10 ml första gången och 25 ml andra gången. Så nu pratas det hemgång. Vi får kämpa på med bröst och pumpa så länge. Jag är övertygad om att det kommer att fungera.

Han är så söt vår lilla gubbe

Jag börjar känna mig hängig, förkyld och ont i huvudet. Känns förjävligt, hoppas det går över snabbt. Jag som har spritat och spritat, tvättat och stannat på rummet men ändå lyckats bli förkyld. Surt.

Det är oerhört bra här på SÖS, tycker vi har fått en alldeles exemplarisk första vecka under dessa omständigheter. Men NU vill jag hem så fort som möjligt. När det blir vet vi inte men det är inte länge kvar. Det känns jättebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *