Finaste skrutt

Nu sitter vi här i sängen som vanligt, Max hämtade sushi och vi längtar hem. Vi har fåt ok på att åka hem av läkarna. Men vi behöver hemsjukvård och de har inte möjlighet att skriva in oss idag. Så det betyder att vi får avvakta hemgång tills hemsjukvården har tid. Vi hoppas förstås på att det blir av imorgon men vi vet ju inte. Trist att det ska hämga på en sådan formalitet. Vår fina skrutt, han äter, sover och mår prima. 

Jag läker mer och mer för varje dag, börjar kännas som att jag kan sluta med Alvedonen imorgon, kanske bara ta en till natten. Magen är ju stor ännu och jag ser kanske ut att vara i 6:e månaden. Längtar efter att börja tappa lite omfång. Här på avdelningen är de flesta nyförlösta och alla har en rund post partum mage. Men ute i verkliga världen ser jag ju gravid ut. Så det blir nån sorts gördel eller spanx. Vill inte se gravid ut längre.

Men det är bara en mindre detalj – nu ska jag roa mig med att shoppa lite online och titta lite på TV. Förresten, alla ni som är gravida. teckna en sådan betalförsäkring för gravida. Vi gjorde det, tack och lov och nu får vi pengar för både akutsnitt och varje dag som vi är inskrivna på sjukhus. För våran del handlar det om runt 5000 kr och det är dyrt att ligga på sjukhus. Kanske inte själva kostnaden i sig utan alla kostnaderna runtom. Jag hade en från Trygg Hansa och det var verkligen smidigt, samma dag som jag ringde och anmälde detta så fördes pengar över till mitt konto.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *