Vi är HEMMA ♥

Hade ni kanske gissat redan? Att när det är helt tyst i bloggen så händer det förmodligen något extremt viktigt. Vi har fått åka hem. Först en massa packande och den obligatoriska Libero väskan med blöjor, krämer, bindor och sånt. Vi fick med en elektrisk bröstpump och special ersättning som är för prematurer och lite småsaker till sonden.

Så vi fick klä på lilla kotten sin overall och mössa och äntligen få stoppa honom i sitt nya babyskydd. Som jag längtat Vi åker hem med hemsjukvård. Det innebär att vi fortfarande är inskrivna på sjukhuset men får en sköterska som kommer tre gånger i veckan för kontroller. Det blev att ta en taxi hem och Max snälla kollega hjälpte oss att bära allt hem.

Nu börjar det iktiga livet och babybubblan.

Här väntar vi på Taxin. Medan vi väntade kom det fram en söt bloggläsare som arbetade på sjukhuset och visst läser min blogg. Vad roligt att du kom fram och sa hej. Det är alltid lika kul.

Väl hemma så var det förstås massa gammal mat i kylen men det fanns mjölk så jag kunde göra mig en riktig latte och en chokladkaka som låg och väntade.

La fram babynestet i soffan och på med en mysig filt och så fortsatte han att sova. Vilket bra köp nestet är förresten. Perfekt att ha dagtid i soffan till en nyfödd.
Ni förstår inte hur skönt det är att vara hemma efter 8 dagar på sjukhus. Jag kommer aldrig att glömma den gågna veckan och minnas den otroligt fina personalen på SÖS med värme. Sådana otroligt empatiska människor vi har träffat. Jag köpte lite blommor alldeles särskilt till några speciella personer som fanns där på vår avdelning precis de första dagarna och en gemensam blomma till resten av personalen. ♥ Tusen tack SÖS för en underbar sjukhusvistelse som vi trots omständigheterna kommer att minnas med stor värme.

Men nu är vi hemma – jag har hört att i vissa länder ska den nyblivna mamman bli servad med mat och sånt under ett tag. Jag känner att jag vill införa det i Sverige

Nu ska vi mysa och jag ska gosa in mig under mitt duntäcke, som jag saknat den, sjukhuset var ok men de noppiga filtarna skulle jag bytt ut mot något mer bekvämt.

Förhoppningsvis sista inlägget under ketegorin NEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *