Trött trött trött

Lilla Tjorvis ligger på lammfällen just nu, första gången ensam idag Förutom promenaden till mammagruppen och tillbaka som han sov i vagnen. Jag är helt slut i huvudet, säkert en kombination av bristen på sömn och för att jag dragit ner på kolhydraterna. Jag fick inte sova imorse som jag brukar till halva dagen då vi hade en tid att passa så såklart somnar jag på eftermiddagen istället. Typiskt – nu kan jag inte somna i tid ikväll istället.

Vi hade en jättetrevlig mammagrupp idag och har bestämt att promenera gemensamt på Tisdag. Lilla Axel har fått lite nya vänner och kanske jag också.

Nu är Max och handlar middag till ikväll och snart är det helg woop woop….kul blogg jag har haft senaste dagarna btw. Jag ska verkligen bli bättre. Från och med imorgon. Just ja, tänkte dra igång lite tävlingar igen. På Måndag blir det en för er som väntar smått och sen tänkte jag köra lite barnkläder veckan efter. Har legat lite lågt med tävlingar då tiden inte funnits riktigt.

Såg att röstningen var igång nu

Rösta på mig som årets toppblogg glöm inte det !!! Ni röstar HÄR


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *