Dagens Axel 22 Januari

Favoritbyxan och bodyn från Kappahl och ullsockar från Joha. Byxorna börjar bli små dock, som kanske syns. Dags att köpa nya likadana. Så sköna och fina byxor. Milou dricker varm oboy och Axel sover. Jag behöver uppdatera Sebastians garderob lite då han vuxit massa på sista tiden och försökte komma på kläder som vi gillar som inte alla har och kom ihåg New Phil, de har dessutom är grym rea. Sidan hittar ni HÄR. Jag hinner ju inte springa i affärer så får sköta alla inköp på nätet. Jag vill inte ta Axel till affärer och på kvällar och helger har jag annat att göra. Jag måste koka flaskor innan han vaknar…..så mycket enklare att amma än detta eviga gissel med flaskor och ersättning.

Ha en fin kväll alla !

Glöm inte att rösta på mig

Rösta gör ni HÄR och ni kan rösta en gång om dagen !

Klicka i rutan brevid mitt namn, scrolla ner till den gula rutan där det står “skicka kandidater”. Min PT är nominerad i bästa tränings blogg kategorin. Philip Lailani heter han. Så när ni ändå röstar så kan nu ju rösta på honom också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *