Dagens Axel 28 Januari

Axel har varit lite besvärlig inatt, han har bara ätit enhalv flaska åt gången. Det innebar att han åt dubbelt så många gånger om man jämför med en vanlig natt. Nu får han ju Minifom inför varje mål så jag var uppe kanske 8 gånger till köket för att hämta droppar och blanda ersättning. Men natten innan tog Max honom helt och jag fick sova från 23-10 utan avbrott.

Nu dricker jag en kopp kanel the med kokosfett och en skvätt grädde. Det är som att dricka godis. Hur gott som helst. Snart ska vi ut på promenad och ikväll blir det PT pass. SÅ roligt. Älskar att träna med en PT. Hade jag råd så skulle jag göra det varje kväll.

Jag är så glad att det händer saker varje vecka med kroppen. Lite i taget ramlar de av mig de där kilona. Imorse 68,5. Även om vågen är oviktig när man tränar samtidgt och förhoppningsvis bygger lite muskler. Men 68 är inte längre så långt borta från mina 55….då blir jag extra motiverad till att träna och kämpa med maten.

Så kul att ni är flera som hängde på utmaningen och så otroligt roligt att ni är flera som känt er motiverade att äta nyttigare och träna mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *