Dagens Axel 31 Januari

Sebastian är på träning och de andra städar sina rum, städerskan kommer imorgon och det är inte barnens städerska utan min. Så de får ju självklart städa i ordning på sina rum så städerskan kan dammsuga och slippa plocka deras smutsiga strumpor.

Lilla Axel ser väldigt nöjd ut på bilden – men han är inte det. Gnälligare än normalt och jag undrar seriöst hur jag ska få fixat en middag när han är så här. Tur att jag har panikmat hemma.

Så trist att inte kunna komma iväg till gymmet – hör ni hur det låter. Jag som alltid avskytt all sorts träning tidigare och nu känner jag att jag behöver komma iväg jag får verkligen energi av att träna. Lite stolt är jag faktiskt över mig själv. Det blir en långpromenad imorgon igen och gymmet på kvällen.

Tänk lyckan när det står 55 kg på vågen ♥ på köpet en stark kropp som är mer hälsosam än innan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *