När man är liten ♥

Lilla Axel, han kommer att få stå ut med syskonens hyss under åren. De kommer att lura i honom ett och annat och sen skratta bekom ryggen. Stackars Axel. Men det för honom stark. Här tyckte Milou att han skulle ha ett litet lejon på huvudet. Det är för övrigt Sebastians första leksak som Lucas kom med till BB när han och farfar kom och hälsade på nyfödda lillebror. Lucas fyllde 2 den dagen och hade just börjat prata. 

Tänk vad man älskar sina barn så det gör ont ♥

Har gjort en ny kategori. Axel 2-4 månader. Hans första två månader har snart passerat förbi. Usch vad fort tiden går.

Klicka på bilden för att rösta på MIG som årets toppblogg. Man får rösta varje dag en gång. Så snälla snälla, hjälp mig att vinna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *