Mammas och pappas lilla prins ♥

Hej alla påskfirare därute – vi firar också påsk men inte som alla andra. Det blir ingen typisk påskmat och inga direkta traditioner. Vi har inga sådana, varken jag eller Max. Så vi tar lite dagarna som de kommer. Kidsen fick våfflor till lunch imorgon ska de få leta efter påskägg. Det är så mycket aktiviteter vi kommer att ha denna påsk.

Fotade min lilla prins idag – han är så söt att jag inte behöver nått påskgodis alls. För äter gör jag helt utan dåligt samvete. Vikten är nästan återställd. Men jag mår bättre av att inte frossa i kolisar. Imorgon ska jag fixa mina naglar också. Det behövs verkligen. De ser helt fruktansvärda ut. Snart är Axel 4 månader och jag måste göra en ny kategori på intervallen 4-6 månader. WOW, tiden går verkligen fort.

Hoppas ni får en fin långfredag !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *