Det finaste som finns ♡

Den trötta lilla pojken – gosar in sig i sin snutte och somnar så fint, snarkar lite ibland. Vi kan bara titta på honom när han sover, beundra hur vi kan ha gjort nåt så perfekt och fint. Älskade lilla onge. Vad gjorde vi utan dig?

Jag är så barnsligt förtjust i dessa sängkläder med Tomtebobarnen. Det passar en sovande bebis så fint. De finns även i rosa och ljusblått. Bedårande. Gillar dova ljus färger i sängen.

Snart är det dags för spjällsäng för Axel. Det ska vi skaffa om en månad eller så. Men än så länge vill jag ha honom brevid oss i stora sängen. Så fort han börjar röra på sig måste vi köpa en säng. Tror det blir en IKEA säng. De har fina klassiska vita sängar. Sen måste vi ha sängkläder för spjällsäng också. Tror jag kör på en favorit i repris och köper samma tomteboprint. Han har ju inget eget rum i denna lägenhet så det blir att ställa den i sovrummet hos oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *