Stolen är bytt

Sista bilden på Axel i newborn insatsen till Stokke stolen. Nu har vi bytt till riktiga stolen. Han är lite ostadig än så länge men det funkar. Jag har sovit nästan hela dagen. Vaknade med världens huvudvärk och trött. Så Max tog barnen och gick och tittade på Lucas fotbollsmatch och jag sov – väldigt oproduktiv dag och dessutom avbokade jag min frisör. Jag vet inte om jag är sjuk eller bara väldigt sliten och trött. Kanske lite av båda.

Hatar när det blir så här – vill göra saker på helgerna, gå promenader och inte känna mig så slö. Men det blir så ibland. Axel är på väg att bli frisk. Ingen feber idag. Det är väldigt skönt, då kan man sova lite bättre inatt också.

Hoppas ni haft en lite roligare Lördag !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *