Soliga majdag

Jag och lilla korv tog oss ut iallafall en kortis idag. Vädret är underbart. Synd att missa en sån här vacker dag ute i solen men idag hade jag ingen lust alls att göra något. Imorgon har jag bokat promenad och lunch och vädret ser ut att bli ännu bättre så det är ju positivt.

Det är 3 veckor kvar tills vi åker till solen. En vecka på Palma. Ser fram emot resan hur mycket som helst. Blir Axels första riktiga resa och vi får en hel vecka tillsammans vi tre. Den lilla familjen Mina stora barn kan se fram emot två veckor i Frankrike med sin pappa senare i sommar. 

Snart kan jag börja packa, älskar ju att packa och planera.

Snart är mitt köpstopp över ju.  Spelar ingen större roll. Behöver inget direkt så det blir att shoppa lite i Spanien sen tror jag ett par skor blir det säkerligen. De är ju så billiga därborta. Varken jag eller kidsen behöver något inför sommaren. Beställde lite pyjamisar till Axel och lite leggings till Milou. Annars är kidsen kittade inför sommaren.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *