Åååh soliga dag

Jag och lilla A, vi gick över milen idag i solen. Han gillar att åka vagn, det är tur för mig. Vi gick en sväng på NK och Hermes  och sen blev det hela vägen till Odenplan och därifrån hem. Solen sken och jag hade valt rätt skor att gå långt i. Vi shoppade saker på vägen, våtservetter på ÖB och sen blev det Inn&Finn, städsaker och en fotfil och sånt som vi hade slut på.

Vi bor ovanför Sveriges dyraste matvarubutik. Säkert Sveriges finaste också men dyr. Så alla förbrukningsvaror köper vi på annat håll. Ja eller rättare sag, JAG köper på annat håll. Max bryr sig ganska lite om sånt. Men han har faktiskt blivit mycket mer prismedveten och håller med mig om att man inte ska handla städsaker, tvättmedel och liknande i vår lokala affär.

På tal om att spara pengar – 30% på hela köpet på Polarn&Pyret. Endast idag. Så passa på att köpa era UV dressar och solhattar.

Vi hälsade på pappa Max på jobbet också. Nu hemma och snart ska jag fixa mina naglar. Oj vad det är på tiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *