Regnigt Sthlm

Vi tänkte gå en promenad, det började regna. Så vi stannade bokstavligen bara utanför vårat fönster och tittade på Sthlm Marathon. Axel tyckte det var spännande en stund. Sen handlade vi i centrum och hem igen. Det blev kortaste promenaden någonsin. Nu sitter vi i soffan….regnet smattrar mot rutan och vi gör ingenting. 

Parasollet fick agera paraply. Det funkar det också. Har bytt skötväska. Den LV väskan jag använt sista tiden är förliten. Allt bara väller ut. Så det blir denna söta från Gucci ett tag nu. Denna väskan använder jag aldrig annars så lika bra att slita på den som en skötväska. 

Jag använder mina fina behållare från JuJu Be. Både i skötväskan och under vagnen. Så smarta och praktiska. Just nu får ni 20% rabatt fram till 9 Juni på JuJu Be accesoarer genom att ange koden “natali”. Kika på deras fina grejer vetja. Det gör ni HÄR

Ett annat tips är D for diamond, nu i doptider kanske man vill hitta ngt alldeles särskilt i present. Vad är inte bättre än bebisens första diamanter. Fint och man är garanterat ensam om just sin present. Annars får barn ganska ofta likadana saker

Den här fina skulle jag gärna köpa till Axel. Med en liten diamant i mitten såklart Just denna hittar ni HÄR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *