Ljuvliga sommardag

Efter kalaset, hade vi ju inget städ, inget fix kvar. Vi åkte hem, matade lilla Axel och bytte om. Sen gav vi oss ut i den underbara soliga eftermiddagen och bestämde oss för att äta en bättre middag på Villa Gothem. Det var verkligen som en ljummen sommarkväll igår. Tänk om alla sommardagar kunde vara sådana här.

Rimmad lax med dillstuvad potatis. Kan det bli mer somrigt än detta? Tror inte det.

Jag drack även ett glas champagne…..iskallt och torrt. Precis som det ska vara. En sak bara….en dyrare restaurang på Djurgården med vaxduk??? Jag är mycket frågande till detta fenomen.

MIn älskling åt toast skagen till förrätt och något kött till varmrätt. Så underbart gott det var. Precis vad vi behövde.

Sen åt vi glass…..behöver inte ens påpekas att detta var helt magiskt. Vi får göra detta till en tradition på Söndagarna. Nästa helg tar vi Skansen och en picnic om vädret tillåter tror jag. Vi skaffade oss en kylväska under dagen så nu är vi all set för picnics under sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *