Magi på Youtube och feminism

Det är magi på Youtube. Axel blir helt förtrollad av Babblarna på Youtube. Han tittar och blir helt stilla och gnäller när det är slut. Det är så roligt att se. Kommer att använda babblarna som en sista utväg. Kanske när man reser eller man av ngon anledning måste få honom att fokusera på annat. Finns tillfällen då man behöver sånt här. Han har ju en egen Ipad och ett sånt bebisskal så snart kommer han säkert spela och leka med den. 

Tjo hej, tänk att vi åker till Palma snart. Wiiii….snart börjar jag packa. Bästa som finns ju. Axel är 6 månader  imorgon. Dags för en ny kategori. Axel 6-8 månader. Är det inte galet att han börjar bli så stor. Ni kanske märker att jag kategoriserar alla inlägg. Det är för att ni lätt ska kunna bläddra i de kategorier som intresserar er. Annars måste man bläddra hundratals sidor för att komma bakåt i tiden.

Just ja – jag kommenterar ibland i andras bloggar. Idag gjorde jag det hos LadyDahmer, och min kommentar väckte visst lite feministfunderingar. Ni kan läsa den HÄR hos LadyDahmer. Tycker hon har en intressant blogg. Vi delar sällan åsikter. Men jag anser mig vara en stark kvinna, precis som hon. Även om vi inte delar samma passion för genus och synen på patriarkatet som hon ofta skriver om. Det betyder inte att man ror åt samma håll så att säga. Vi vill båda att våra kids ska växa upp till starka individer och att barnen inte ska begränsas av sitt kön av vad de kan bli. Men vi har väldigt olika sätt att se till att våra kids kommer dit. Mina söner ska veta hur man behandlar kvinnor med respekt och min dotter ska aldrig ALDRIG ta skit av någon. Framförallt inte någon man som ska minimera henne. Watch and learn my dear, watch and learn. Det är min melodi.

Todalooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *