Slarvmaja pysslar ♡

 

Något som jag hatar med mig själv är att jag är så otroligt slarvig….inte så jag tappar bort mina saker permanent men när jag ska göra nåt så tar jag inte tiden till att förberada så det blir riktigt bra gjort. Bra exempel är min symaskin. Jag vet ju hur en symaskin funkar….så jag har aldrig ens öppnat instruktionsboken. Om jag gjorde det så skulle jag nog få bättre resultat. Samma gäller när jag skulle göra napphållare. Inag nålar, ingen förberedelse….bara sy och klippa.  Ena är lite sne, andra lite knasig och tredje ser bara allmänt fel ut. Men spelar ingen roll. Jag älskar att pyssla och skapa. Skitsamma att det inte blir perfekt. Jag kan ändå inte få till det perfekt. Det underlättar om tråden har samma färg som bandet. Då syns det inte lika mycket när jag klantar till det

 

Jag tog lit band vi hade hemma, sydde och klippte. Ja ni ser ju…..men men. De blev helt ok och ikväll ska jag försöka vara lite mer noga när Max är hemma och tar lilleman som var sådär nöjd över att jag satt och sydde. Dessa nedersta hade inte rätt bredd på bandet men det blev helt ok ändå? Eller vad tycker ni? Jaja, om ni brukar umgås med mig och har en nappsugare så lär ni få en sådan här i present hahaha. Inget tvång att använda dem dock.

Både ringarna och fästena har jag hittat på Ebay. Flera som undrat. Bandet som är bäst att använda är ripsband. Om det nu säger er ngt. Ni vet lite räfflade band. Alla dessa är ripsband. Vissa med tryck och andra utan. Dem med fotbollar har jag tagit ett smalt band och sytt på en bredare undertill. Likadant det vita med äpplen och hjärtan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *