Glömt bort ett rum

Nej, jag har egentligen inte glömt bort ett rum, jag har bara inte tänkt på den så mycket. Vi har alltså fler rum än vad vi behöver (lyxproblem) men nu måste jag nog ta tag i detta rum också. Just nu så står det bara några få saker därinne.

Ska köpa en bäddsoffa och soffbord och någon fin lampa – Tv har vi redan, den fula från övervåningen. Gaaaah den är så ful, men känns så onödigt att köpa en ny tv bara för att den är lite ful (läs gräslig) detta ska ju bli som ett extra tv rum eller gärstrum så tv är ett måste. Ska byta knopparna på Hemnes byrån eller spraymåla dem vita. Älskar inte byrån men den får stå där. Den är så grymt tung och rymmer ändå en massa prylar. Så den får vara kvar. Sen så finns en ful garderob med spegeldörrar som är inbyggd. Men som sagt, det är ett gäst/tv rum så jag får göra det bästa utan att slösa allt för mycket. Ni får se sen hur det blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *