Strålande sol & varmt

När vi kom hem var det alldeles vansinnigt varmt – det skulle ju börja regna kring lunch men det gjorde det inte. Strålande sol och riktigt varmt. Så vi hoppade lite studsmatta jag och mina två minstingar.

Milou är rätt vig ! Men hon har sluppit mina överböjda armbågar och knän vilket stört mig när jag utövat sporter. Böjer dem för mycket och får då rikigt ont. Särskilt när man ska lägga tryck på armarna, volter, hjulningar och liknande övningar gör ont efter ett par gånger.

Hahaha, även jag hoppade – det är himla kul att hoppa studsmatta tycker jag.

Det skulle kunna bli en gymnast av denna donnan, men vi satsar på Cheerleading istället tror jag 🙂 Hoppas hon ska tycka det är lika kul som jag gjorde.

Vi hade riktigt roligt på studsmattan allihopa – sen blev det faktiskt för varmt och vi fick flytta oss inomhus. Nu medan jag skriver har det mulnat på och man hör åskan. Så det gick fort från strålande sol till mulet och regn. Har bokat en minisemester för hela familjen till Kolmården efter midsommar. Ska bli jättemysigt att komma iväg några dagar innan barnen drar iväg på sin semester med sin pappa. Nu måste jag börja tänka på middagen. Todaloo peeps ! Ha en fin kväll !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *