Blivit folkskygg med åren


Jag vill inte trängas med en miljon andra vid poolen, skrikiga barn och svettiga ryssar, jag vill inte behöva skynda mig till frukosten för att inte missa de bästa solstolarna. Jag har blivit lat och folkskygg med åren. Så här ser det ut. Två våningar, egen liten pool och en solsäng. Vi kommer att dricka vin på balkongen, äta små oliver (som ofta smakar som plast) som vi köpt i nån liten butik och ja….ha det alldeles underbart, kanske ta ett nattdopp för det får man i en egen pool.

Hit ska vi iaf åka på Söndag…var nånstans är det? Återstår för er att se helt enkelt.  Lovad snabbt internet på rummen, deeet kan vara första gången nånsin. Vi får se hur det blir med den saken. Ofta är det ju inte så snabbt eller ens fungerande internet. Jag brukar ju bli sjuk på semestern så vi får se om detta blir ett undantag.

 

One thought on “Blivit folkskygg med åren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *