Måste ha värme & bli mindre feg

Det är som att det värker i mina ben när det är kallt, jag måste ha värme och i brist på sol så har jag dragit fåtöljen till brasan och så här sitter jag på kvällarna och myser på hög nivå. Det finns inget bättre än detta. Älskar vår öppna spis, älskar hela huset. Varje liten millimeter av den. Som vanligt håret har fått självtorka….nääär ska jag lära mig?

Läser ikapp bloggar, tidningen och kollar vädret. Som vanligt.

Jag läste just inne hos Satu (mybabydolls) att hon varit i en liten stuga på landet med alla 6 barnen (varav ett spädbarn) och de har inte ens rinnande vatten…..hon är så jäklars modig. Jag skulle ALDRIG aldrig i livet ens våga spendera en enda natt där ens utan barnen. För att jag är så bekväm och feg och pessimistisk….jag tror att såklart ska nåt hända just den natten man sover i en stuga utan vatten. Som att alla barnen blir magsjuka eller nåt sånt. Vilket ju aldrig hänt under alla 13 åren jag varit mamma (bara för det så lär vi ligga magsjuka allihopa inatt)

Man måste nog vara både modig och framförallt TÅLmodig med så många barn. Jag är dessutom världens fegis när jag har spädisar. Man får absolut inte vara mer än 10 minuter från ett stort sjukhus hahaha….kanske DÄRFÖR jag är så nöjd med huset. Vi har i princip en gräddfil rakt in på ett av Stockholms Stora sjukhus. Sån där raksträcka utan trafik som man bränner på kanske 3 minuter om det krisar. Kanske kortare till och med.

Ska kanske tilläggas att en enda gång har vi varit på sjukhus med ett riktigt sjukt barn, det inträffade denna vår och då var det ändå inte så där galet akut. Jag vet inte varför jag är så rädd av mig. Måste bli bättre och mindre hönsig. Ska hänga mer med Satu och hennes kids tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *