Vattenspridaren !

Vi har ingen pool – men vi har en grĂ€smatta och en vattenspridare 🙂 Det fick duga idag. Milou Ă€r hemma hos en kompis som faktiskt har en riktig pool sĂ„ mina pojkar fick nöja sig med spring i vattenspridaren. Det var vĂ€ldigt uppskattat ! Oj sĂ„ varmt vi har haft det idag. Imorgon ska det bli lite svalare men Ă€ndĂ„ över 20 grader. Det Ă€r vi sĂ„ glada för.

Annars har vi Àtit glass och frukt, försökt fÄ i kidsen dricka och sÄ har vi njutit av dagen. Snart kommer Max som hÀmtar Milou pÄ vÀgen hem.

Ännu en perfekt dag mao ! Imorgon har vi middagsgĂ€ster igen. Fina Jenny kommer med hela familjen sĂ„ det blir massa god mat och trevligt sĂ€llskap. Sen sticker de pĂ„ semester och lagom tills de kommer hem Ă„ker ju vi igen. Men nu Ă€r NU och nu Ă€r vi hemma.

Hoppas ni inte brÀnt er i solen finisar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *