Vattenspridaren !

Vi har ingen pool – men vi har en gräsmatta och en vattenspridare 🙂 Det fick duga idag. Milou är hemma hos en kompis som faktiskt har en riktig pool så mina pojkar fick nöja sig med spring i vattenspridaren. Det var väldigt uppskattat ! Oj så varmt vi har haft det idag. Imorgon ska det bli lite svalare men ändå över 20 grader. Det är vi så glada för.

Annars har vi ätit glass och frukt, försökt få i kidsen dricka och så har vi njutit av dagen. Snart kommer Max som hämtar Milou på vägen hem.

Ännu en perfekt dag mao ! Imorgon har vi middagsgäster igen. Fina Jenny kommer med hela familjen så det blir massa god mat och trevligt sällskap. Sen sticker de på semester och lagom tills de kommer hem åker ju vi igen. Men nu är NU och nu är vi hemma.

Hoppas ni inte bränt er i solen finisar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *