ℳ´s rum ♡

Får så många frågor om Milous rum, jag har ju lagt upp bilder när vi just flyttat in och ni hittar alla inrednings inlägg i kategorin “inredning” men vi har ju ändra om lite under tiden så fotade lite bilder idag när jag dammade där uppe.

Milous rum är den enda som har en tapet – hon fick välja själv och det blev väldigt rosa ♡ Men så här får det vara i ett år till och sen lär hon vilja ha något mindre rosa. Jag gissar att det blir så iallafall. Milou är ute och leker så mycket att hennes rum står ofta tom när hon är hemma. Men det gör inget. Hellre att hon leker ute än ugglar inne. Det finns så härliga omgivningar här med mycket skog där de bygger kojor och sånt som jag själv gjorde som barn. Milou har dagbädden från Hemnes serien från Ikea. Har tänkt länge att byta ut knopparna. Så ska verkligen ta tag i det idag och beställa nya knoppar. Den fina tavlan med glassarna kommer från Knaada de har så otroligt mycket fina print.

Sänghimmeln är från Ellos och överkastet från Hemtex.

Träbacken älskar jag, tycker den bryter av så fint från det rosa och vita.  Lampan är från Ikea och det söta förvaringshuset är av märket Rice och köpta hos Babyland.se . Resten av dekorationerna är saker vi haft hemma sen innan som den fina boxbom kransen och honeycombs bollarna.

Vårt hem är invaderat av rosetter, vi har flera hundra rosetter och de är överallt. Man kan inte längre “inreda” Milous rum hur man vill för smink, parfym, pyssel och annat småplock tar över hennes rum. Hitills har vi lyckats att stuva undan sånt men snart väller det över. Denna pigsittare är också av IKEA serien hemnes.

Klänningen till vänster är min lilla huset på prärien klänning som jag fick av min faster när jag var 2-3 år och har sparat den genom alla åren. Älskar den verkligen  ♡ Min faster berättade att det fanns tillhörande cowboy boots, jag minns inte dem och tyvärr är de inte sparade. Det hade varit underbart att ha dem kvar. Den till höger har vi köpt på Bonti för många år sedan och den är numera för liten för Milou. Så glad att vi inte köpte en rosa utan en ljusblå. Hade inte passat att hänga i rummet med så mycket rosa. Sakerna som står i fönstret har Milou köpt på sina resor. NewYork och Paris står nog representerade där.Vi har otroligt fina fönsterbrädor i alla rum, det är vit carrera marmor genomgående. Jag är SÅ glad att de som byggde huset valde så fina material. Milou älskar Paris och vi har en vintage karta inramad över just Paris, men än så länge har vi inte hittat någon bra plats i rummet. Med så mycket mönster från tapeten blir det lätt lite mycket om man ska upp med fler tavlor.

♡ Ja detta är alltså ℳilous rum ♡

 

 

One thought on “ℳ´s rum ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *