Första dagen på FÖRIS !

IMG_9268

Så var det dags. Den STORA dagen var här. Axel var så ivrig att komma iväg att vi var lite tidiga.Det regnade så mycket att vi var lata och tog bilen fast det är nära. Nästa gång går vi !

IMG_9269

IMG_9272

Så sprang han till sin avdelning och lekte loss en kort stund och jag stannade hela tiden idag. Men det gick så bra att imorgon vinkar vi hejdå och så äter han lunch där.

IMG_9273

Detta är alltid lite speciellt. Att ha sitt barns namn på en hylla där man ställer extrakläder och regnplagg. Axel ville inte alls gå hem idag. Vi får se hur det går imorgon. Båda är jättetaggade på att gå dit igen imorgon. Max var lite ledsen över att han missat första dagen på föris men min erfarenhet är att det blir rörigt med båda föräldrarna. Max får ta sista delen av inskolningen så det blir rättvist. Nu så börjar det “riktiga” livet, vardagen med jobb och förskola. Jättespännande med ett nytt steg i livet för oss båda. Men först ska vi klara av en bra inskolning innan vi stressar med annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *