Inskolning dag 2

IMG_9293

IMG_9294

IMG_9295

Det började jättebra, Axel var ivrig att komma iväg till föris. Vi kommer dit och han springer in och leker loss med de andra barnen och växlar mellan de olika leksakerna. Detta kommer ju att gå som en dans känner jag. Efter en stund vinkar jag hejdå och går till personalrummet. Inga tårar 🙂 Vilket jäkla A barn jag har…..

IMG_9297

Det här är ju huuur bra som helst 🙂 NOT…… Reality call !!! En av fröknarna hämtar mig, Axel har blivit ledsen för att han inte ville att de andra barnen skulle leka med tågbanan på sitt sätt, de skulle helst leka på Axels sätt. Sen så är det dags för samling och sång. Jättekul för de andra barnen som får höra Axel skrika så ingen hör sången. Sen är det mat. Blodpudding har Axel aldrig sett i sitt liv och han fortsätter med sitt utbrott. Vi åker alltså hem 😉 Maj gaaad alltså. Jag vet inte vart mitt A barn tog vägen. Nya tag imorgon. Detta var ingen rolig inskolningsdag. Hoppas att det går bättre imorgon. Saknar dock lite fasta ramar från förskolans sida, jag vet inte riktigt hur schemat ser ut för varje dag. Det är lite rörigt känner jag. Många barn som skolas in samtidigt och känns som att man inte riktigt vet vad de vill att man ska göra. Jag är van med att få klara besked från förskolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *