☂ Rain rain go away….

IMG_6879

Idag vaknade jag till regn ☂ och jobbade och när jag hämtade Axel så regnade det fortfarande. Axel sjunger alltid Rain rain go away, come again another day när det regnar.

En riktig höstdag men vi gör det bästa och tänder ljus och myser.. När vi kommer hem från föris så leker vi oftast.Men först så tvättas händerna, vi byter kläder och sen är vi redo. Avskyr doften av förskola på kläderna 😉 Är jag tokig? Så ofta blir det någon tröja som ligger i en särskild hög. Som denna som är lite liten hahaha.

IMG_6882

Vi leker tågbanan, lägger pussel eller så leker vi med play doh. Idag låg pusslet framme från igår så den byggdes med.

IMG_6885

IMG_6877

IMG_6883

Jag känner mig dessutom lite trött, vet inte vad det är riktigt. Ska sätta mig och klicka hem lite julklappar också. Ju äldre barnen blir ju svårare är det med presenter. Ja eller ju äldre de blir ju dyrare blir sakerna de önskar sig 😮

Men jag tänker INTE stressa denna julen, ska ta allt som det kommer och bara vi får en mysig jul så räcker det. Allt är bättre än förra årets magsjukerace vi hade under julen 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *