Jobb, bakning och frysta dörrar !

IMG_7536

Jag har ägnat dagen åt att administrera massa mail och annat som legat ett tag. Förberett lite inlägg och så har jag bakat. Resultatet finns som vanligt på smakar.se

IMG_0537

Har också svurit åt bildörrarna som dagen till ära har FRYSIT FAST !! Ja men visst. Eldörrarna bak på bilen går inte upp. Så jag fick klättra in genom förardörren med en treåring. Kan säga att det var minst sagt klurigt. Men fasiken vad ska jag göra? Imorgon får Max ta min skruttbil och så tar jag Porschen för så här kan vi faktiskt inte ha det !

IMG_0544

IMG_0547

Men in kom han och satt tryggt och säkert på sin plats i sin stol. Axel har kvar sin overall på föris och dit och hem har vi en jacka. Smidigare på så vis. Så får overallen hänga kvar på kroken tills imorgon.

IMG_0548

IMG_0550

Idag får det bli Sushi till middag tror jag. Är osäker på om jag orkar laga mat hahaha, har ju inte gjort annat igår och idag.

Imorgon är jag inte hemma på hela dagen, blir att springa runt på olika möten och annat sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *