Bortskämda ungar

IMG_7898

Mina kids är så otroligt bortskämda med att jag bakar ofta. Så de har blivit helt avtrubbade. Det doftar alltid nybakt här hemma så det är mer en fråga om vad jag bakat och inte om 😉 Axel ville också ha tårta. Men han åt bara frostingen och staplade dem på varandra efteråt.

IMG_7900

IMG_7902

IMG_7903

Imorgon ska vi på teaterpremiär men vi har ingen barnvakt åt Axel än så länge. Vi får se om vi löser problemet tills imorgon eller om jag får gå själv med de barnen som orkar sitta föreställningen igenom. Tror det blir bara svettigt att ta med Axel då det inte är för småbarn. Det finns värre problem än att inte ha barnvakt när man ska på premiär 😉 Så vi hoppas det löser det sig tills imorgon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *