Gatukritor

IMG_2028

Vi har ritat med gatkritor på vår tomt. Jag frågade Axel vad jag skulle rita, man tänker kanske att en treåring ber om att man ska rita en bil, spindelmannen, blomma eller ja. Nåt sånt. Näe, Axel säger. Rita Planets Solarsystem.Han är så rolig. Så jag gjorde mitt yttersta att minnas färgen på planeterna så det blev rätt. Så Pluto också, även fast han var noga med att säga att det inte är en planet utan en dvärgplanet.

IMG_0011

IMG_0007

Axel fick gatkritor på påsken. Hittade dessa ekologiska från EkoLeko. Väldigt behändiga att rita med, de har en yta som gör att fingrarna inte blir så där smuliga och färgade.

IMG_0023

IMG_0015

IMG_0028

IMG_0012

IMG_0027

Detta är MakeMake (en annan dvärgplanet)IMG_0017

IMG_0020

IMG_0011

IMG_0029

Älskar sådana här dagar ute i solen. Jag passade på att klippa ner några buskar samtidigt som Axel lekte. Det är verkligen lyxigt att bo i hus. Sådan frihet man ger barnen och en själv också faktiskt. Går inte att jämföra med att bo i lägenhet anser jag. Så tacksam att vi kan ge våra barn möjligheten att växa upp så här. När de stora barnen var små bodde vi ju i radhus. Där var det också underbart, barnen sprang runt i stora klungor och hade så roligt. Näe nu ska vi göra oss i ordning och snart åker jag och Max på lite egentid. Axel har barnvakt och vi ska verkligen lyxa till det med nästan två dygn av att bara vara vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *