Odd Molly inspirerad tunika

IMG_0031

Jag hittade världens sötaste tunika som är lite (mycket) Odd Molly inspirerad. Detta blir så fint med naturvita strumpbyxor och någon stövlett. Ja denna är alltså till barn, så storleken är alltså Milous. Till mig själv köper jag Odd Molly 😉

IMG_0032

IMG_0033

Märket är Tina Wodstrup, hittade den hos en ljuvlig webshop som heter Sofibelle

IMG_0034

Denna var dessutom på 40% rea, men verkar finnas massa vårplagg i underbara puderrosa och ljusblå toner.  Milou klär sig lite annorlunda än sina vänner. Inte så mycket HM i hennes garderob. Men så blir det när hon är min enda dotter. Rätt så bortskämd med en stor garderob. Eller ja, det är nog alla mina barn. Bara det att killarna inte bryr sig lika mycket. De är nöjda med en vårjacka, behövs inget mer säger de själva. Ja men då så !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *