Happy Lobster – Silja Serenade

IMG_0052

Igår klev vi ombord på Silja Serenade på en kryssning, bara jag och min älskling. Vi måste bli bättre på att göra saker tillsammans. Bara vi två. Så vi har bestämt att det måste göras och första gången åker vi ifrån Axel utan att kunna ta bilen hem om det krisar.

IMG_0054

IMG_0047

Så vi började med att äta middag och drack en Kir Royale innan middagen och så fortsatte vi med champagne hela vägen igenom. Vi åt på restaurangen Happy Lobser efter Max önskemål.

IMG_0048

IMG_0037

IMG_0057

Vi hade det så mysigt, inget bollhav eller barnmenyer så långt ögat kunde se 😉

IMG_0059

IMG_0060

IMG_0061

IMG_0063

En magisk middag, så mysigt att bara vara vi två.

IMG_0064

Sen så fortsatte vi med att spela bort lite pengar( med betoning på lite) jag tycker det är slöseri. Man förlorar alltid mer än man vinner. Vi slocknade tidigt som de småbarnsföräldrar vi är 😉 Oh well, sånt är livet. Men vi vaknade pigga och glada till en magisk frukost och sen en tur i Helsingfors. Mer om det senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *