Varför kan vi inte äta mackor till middag?

IMG_0297

IMG_0302

Barnen frågade varför vi inte kan äta mackor till middag? Ja varför inte? Det kan man väl göra ibland tänkte jag och då blev det BLT baguetter och ost och kalkon bagels. Men som vanligt är det viktigt att jag dukar fint. Även om det bara är en vardagsmiddag. Middagen ska vara en mysig stund, det ska kännas att maten är viktig. En av de få stunderna man samlas alla tillsammans (oftast iallafall).

IMG_0299

IMG_0303

IMG_0304

IMG_0305

IMG_0307

Barnen tyckte det var gott med sådan här middag. Får vi göra om när vi har lite mer och roligare pålägg hemma.

IMG_0309

IMG_0311

Kanske några roliga pommes eller liknande. Är sugen på en ny fritös, vår förra ActiFryer gick sönder och sen dess har vi inte haft något alls att fritera pommes i. Har tänkt på en riktig fritös denna gång. Får se om det blir av eller ej.

One thought on “Varför kan vi inte äta mackor till middag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *