Geggamoja och hamburgarebröd

IMG_2252

Axel vaknade supertidigt, det var så vansinnigt tidigt att solen knappt gått upp. Vi turades om att vara uppe med honom och sen var det ingen idè att försöka slumra till. Började jobba och styra upp massa saker och Axel blev lämnad som han brukar. Kl 9 på föris. Då hade han hunnit vara vaken och lekt i många timmar hemma.

IMG_2255

Axel körde premiär på sitt nya set från Geggamoja både byxa, jacka och mössa. Himla snyggt tycker jag. På fötterna vattentäta gympisar från Kavat. Modellen heter Halland.

IMG_0592

Sen var det att jobba också. Testade ett recept för hamburgarebröd. Ovanligt krånglig variant dessutom. Njaaa, lite väl mycket steg för att jag ska tycka att det är värt det. Men maken tyckte om sina hamburgare. Så det var ju bra. Glömt att köpa det bästa mjölet för sånt här (som heter Mantoba cream). Så fick ta Vetemjöl special som vi hade hemma.

IMG_0593

Gjorde även min goda dressing (recept finns här nedan).  Sen så vill jag säga, en gång för alla.

Jag är inte förståndshandikappad, jag är faktiskt ganska kapabel att ta till mig information, tolka den och anpassa den efter mitt liv. Oavsett om det handlar om kött (vara eller icke vara), konsumtion, gmo, ekologiskt, särskrivningar ….ja vad som helst. Min blogg är en monolog med enbart positiv feedback. Har man inget positivt att säga…..säg det INTE ALLS. Jag behöver inga välmenande ord, information eller annat som jag enkelt kan finna på Google.

Om du inte gillar min instagram eller blogg – jag tror inte det finns något tvång att läsa den. Så sluta att läs snälla du och lägg tiden på annat viktigt, dina barn, träning, matlagning eller tvätt eller skruva upp nån jävla hylla om du har så tråkigt.

Även om du ej håller med mig om allt, det behöver du inte, ingen behöver hålla med mig. Om jag inte frågar om DIN åsikt, håll den för dig själv. Ska vi säga så? Är inte det en ganska normal sak att göra?

Den dagen ni går omkring och har ofrivillig tourettes och skriker sanningar till höger och vänster. Då får ni även göra det till mig. Annars SHUT THE FUCK UP. Ska det vara så jävla svårt?

Privat är jag väldigt öppen för ny information, saker andra har att säga och åsikter. För jag vet var de kommer ifrån, det är alltid av folk som jag träffar irl. Som måste stå för sina åsikter även rakt till mitt ansikte. Inte bakom en skärm.  Om någon förespråkar till exempel raw food, jag lyssnar och vill gärna veta mer. För då är det sällan dömande. Det är genuint och äkta. Jag lyssnar och frågar, vill gärna veta mer om ämnet som jag inte har särskilt mycket kunskap av.

Så det finns en skillnad på att delge info random när ingen frågar och när man är genuint intresserad. Det vet ju de flesta friska människor.

Over and out, nu är det helg !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *