Hamburgaredressing recept

IMG_0598

Brödet är viktigast på en hamburgare, men på plats nummer två kommer dressingen. Jag gör alltid egen dressing. Det är så enkelt att det verkligen är värt det alla dagar i veckan. Jag gör det enkelt för mig. Man kan givetvis vispa ihop egen majonäs men det orkar jag sällan. Så jan använder mig av Hellmans. Som är den enda sorten jag tycker man faktiskt kan äta förutom hemmagjord.

Hamburgare dressing recept

1 dl majonnäs

1 msk turkisk yogurt eller creme fraiche

2 tsk bostongurka

1 msk ketchup (jag använder ketchup för det har vi alltid hemma)

en gnutta dijonsenap

några droppar tabasco

salt och peppar

Blanda alla ingredienserna och smaka av. Här kan man givetvis addera av sånt man tycker extra mycket om. Jag älskar när man känner smaken av senap i dressingen. Men alla uppskattar kanske inte det så därfär har jag skrivit en gnutta. Vilket kanske inte betyder jättemycket. Men man får smaka sig fram.

Jag förvarar denna i en försluten burk och den håller i ett par dagar i kylen.

IMG_0596

2 thoughts on “Hamburgaredressing recept

  1. Hej!
    Hittade dit hamburgerdressingrecept som visade sig vara likadant som den jag gör. Jag gör också räksallad (räkmajjo alltså) men letar andra recept än det jag har. Har du något recept på det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *