Tonårsrum uppgrade

IMG_2347

Jag har ju inrett pojkarnas rum på så sätt att de inte behöver större uppgraderingar innan det är dags att flytta hemifrån 😮 alltså det är en kvalitetssäng och inga “barnsliga” tapeter eller liknande. Men det betyder inte att jag inte kommer att göra om i deras rum efter behov.Nu var ett sådant tillfälle. Sebastian behövde nytt skrivbord och lite ny belysning etc.

Ramade in några nya print från Petite Charlie och satte en pärlplatta som Milou gjort i en annan ram.

Ber om ursäkt för värdelösa mobilbilder, hittar inte mitt minneskort till kameran så får köpa ett nytt.

IMG_2351

IMG_2352

 

IMG_2353

IMG_2354

Klädhängare, skrivbord och lampan med den vita skärmen hittade jag från Jollyroom.se Först kikade jag på alla de “vanliga” ställena man tittar på när man ska ha möbler till större barn eller vuxna men av en slump hittade jag möblerna hos en sajt man kanske förknippar med småbarns saker. Märket heter Alice&Fox och allt var så himla prisvärt. Även den runda ljusgrå mattan kommer från samma märke. Har funderat ett tag på att tapetsera i Sebastians rum. Men får se hur vi gör. Vi har bara tapet i ett enda rum och det är inne hos Milou. Alla andra rum är vita förutom Lucas som fick en ljusgrå nyans i sitt rum. Jag ville bo in mig först innan vi började med tapeter. Det har gått 2 år nu sen vi flyttade in. Får se om det blir tapeter i några rum eller ej.

IMG_2355

Perfekt arbetsyta till vår blivande 13 åring.

Älskar att göra om och inreda, men man får hejda sig litegrann så man inte går helt cray cray och gör om rum efter rum i onödan. Har uppgraderat vissa rum med gardiner också. Får se om det blir fler rum som får en genomgång inom kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *