Gym – på Hotel gothia towers

IMG_2899

Nu när jag börjat träna tänker jag faktiskt fortsätta med det under tiden som jag är bortrest på jobb eller reser på semester. Inget absolut måste men om tiden finns så tänker jag träna. På Gothia Towers är gymmet så himla fint. Det kan verkligen vara lite hur som helst men detta får verkligen tummen upp. Fräscht och med topp utrustning. Lite lyxigt att surfa runt medan man värmer upp. Jag brukar köra 10-15 minuter med 15 lutning och med 4,7 fart. Sen kör jag 10-15 minuter på crosstrainern. Då är jag varm och fått upp pulsen.

IMG_2900

IMG_2909

Jag fotar ALDRIG på gymmet. Men då jag var helt själv så blev det lite bilder 🙂 Det är lite skitnödigt att fota sig själv på gymmet kan jag annars tycka.

IMG_2902

IMG_2911

IMG_2912

Tränade en knapp timma och sen duscha och jobba lite innan det var dags att leka loss med barnen. Ikväll äter vi på hotellet och imorgon tar vi en sovmorgon innan det är dags för att åka hem. Mer om vår vistelse här i göteborg kommer med jämna mellanrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *