Grillmiddag hos vänner

IMG_5257

Vi var spotant bjudna hem till Rose-Marie (Bambi) med familj. De bor ju väldigt nära oss så vi promenerade dit och åt en härlig grillmiddag och satt i det underbara vädret och njöt av sommaren.

bubbelmaskin-4

bubbelmaskin

IMG_5269

IMG_5276

Sådana här varma sommardagar är vi inte bortskämda med så man får verkligen ta vara på dem. Vi pratade om allt möjligt och framförallt om resor. Alla vi älskar att resa och tar alla möjligheter vi kan för att just resa.

IMG_5280

IMG_5281

De har en underbar skogstomt där det finns gott om utrymme för att upptäcka och Axel älskade det. Han klättrade och hade så roligt.

Nu är helgen över och jag är hemma med en febrig Axel 🙁 Sällan han är sjuk men nu är han det med feber. Stackare. Men vi fick ställa in dagens planer och stanna hemma. Han sover i soffan brevid mig och jag försöker få lite jobb gjort. Slutet av veckan ska det hända något riktigt spännande i bloggen så jag är lite upptagen med det just nu och så är det sommar och ni som läser är många färre, Jag märker att ni läsare verkligen tar en paus från era datorer och sociala medier på semester. BRA !!! Men glöm inte min blogg ändå hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *