Blast from the past

IMG_3726

Fick lite bilder skickade till mig av en gammal kompis. Alltså dessa bilder. Bilden ovan är 24 år sedan. Det är jag och Linda i Sälen. Härligt mode. Håret, pannbandet och skidkläderna. IMG_3729

Här är samma skidresa, vi tog med oss planscher som vi satte upp i stugan (vem gör så?). Där sitter vi med varsin block och penna riktig oldschool style. Diggar frisyren jag har 😮 Lindas hår var lite mer “normalt” men mitt var så där fluffigt med snedlugg. IMG_3730

Är jag mig lik tycker ni? Linda ser precis likadan ut nu som då tycker jag. IMG_3734 IMG_3737

Här är det lite meet and greet med. Ser ni vilka det är? Översta bilden var en videoinspelning som jag och Linda var med på och den understa bilden väntade vi utanför hotellet för att träffa våra idoler. Men vem vet vilka dessa är? Jag kan inte riktigt greppa att detta är över tjugo år sedan. Tänk vad tiden går fort. Hoppas Linda hittar flera foton så kan jag dela med mig av dem.

3 thoughts on “Blast from the past

  1. Är så nyfiken på ditt efternam? Vart kommet det ifrån, låter så exotiskt nästan hittapåaktigt? Är det ett “dator” efternamn? Eller härstammar det från någon?

    1. Nej, inget hittapå, det är efternamnet jag föddes till. Ben-Kalifa betyder Kalifens son, alltså kungens son och härstammar från Marocko. Så jag har fått efternamnet efter min pappa och har valt att inte byta bort det trots att jag är gift.

  2. Men Gud vad söt du är på bilden med han som var med i typ Arvingarna? Eller minns jag fel? Kommer också ihåg tiden med Jason Priestly på affischerna 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *