Vacay coming on – pedikyr och manikyr

IMG_3788

Vacay coming on – så jag fixade fötterna och händerna så de matchar. Det röda på tånaglarna på bilden är innan jag var färdig.  Jag brukar inte alltid göra pedikyr på salong men nu gjorde jag det. Är noga med mina händer och fötter. Håret får vara lite hur som helst men fötterna och händerna måste alltid varatiptop. IMG_3789

Det som glänser på fotot, som ser ut som material utanför nageln är olja och inget annat. Det blev lite naturliga i färgen och en som är lite glittrig.

Nu så, sista dagen innan det är semester. Jag har redan packat färdigt (som vanligt) så har inga större saker att fixa med. Fransarna ska få en uppfräschning också annars är det bara fixa här hemma och få vår husvakt i fas med larmet och allt som man behöver veta.

8 thoughts on “Vacay coming on – pedikyr och manikyr

 1. Varför alltid skriva om denna vakt. Är han där och vaktar så bra. Men varför övertyga läsarna om att han är där vid varje resa liksom?

  1. Ja alltså det är ju inte en “vakt” det är ibland en släkting eller bekant som ser efter huset. Ingen särskild anledning att skriva det.

  2. Varför inte? Man kan ju fråga tusen frågor om varför Natali skriver det ena och det andra. Men det är ju det som är tjusningen med bloggar? Eller vad?

 2. Just det jag menar detta behov om att hävda att det inte är tomt är för mycket. Antagligen står det tomt. Men vad spelar det för roll.

  1. Kom igen nu och håll god ton härinne! Vore tråkigt om Natali fick ta bort kommentarsfältet igen 🙁
   Hoppas ni får det fantastiskt på resan 😀

 3. Det finns då folk till allt. Herregud säger jag bara. Vi har alltid någon som ser till huset när vi är borta. Inget konstigt med det. Uppenbart att A inte bor i hus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *