Vänner på middag

IMG_8777IMG_8776

Så här sommartid så går man ofta om varandra, resor och annat man har planerat som familj krockar kanske med vännernas planer. Men vi fick till en middag ändå. Sen dröjer det ett tag innan vi ses igen då vi båda ska resa bort.IMG_8778 IMG_8780

Det blev lite olika sallader och grillat. IMG_8781 IMG_8782  IMG_8797

Barnen lekte på precis som vanligt. Till och med svårt att få till några bilder. Det gick så fort i leken. Axel trillade ner från soffan och ville ha plåster i pannan. Även fast det inte kom en enda droppe blod. 3 åringar i ett nötskal antar jag. IMG_8794 IMG_8785

Sådana härliga ljumma sommarkvällar. Vi satt ute och njöt av solnedgången. Så underbart att man kan njuta av sitt hem på det här sättet. Att kunna sitta på vår egen uteplats och se hur barnen leker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *