Lek & Starbucks

IMG_4194 IMG_4196

Idag badade kidsen i poolen på morgonen och sen åkte vi till ett inomhus lekställe som var riktigt roligt. Det finns så mycket aktiviteter att välja på här. Som jag sa innan är det för varmt för att vara ute om man inte badar,

IMG_4199 IMG_4201 IMG_4206

Det här är Milous kusin Elinor. De är exakt lika gamla så det är väldigt roligt för dem. De stora barnen stannade hemma och bakade en kaka medan de små lekte.

IMG_4207

Vi hämtade även vår nya hyrbil idag. Den vi hade först var alldeles för trång. Så vi bokade en annan och hämtade den. Det blev också lite frappuccinos på Starbucks på vägen hem.

IMG_4210 IMG_4214 IMG_4221 IMG_4223 IMG_4224 IMG_4225 IMG_4226 IMG_4240

Så här ser våra dagar ut. Vi gör lite olika saker men det behöver inte vara större aktiviteter varje dag. Bara barnen har det bra så är vi nöjda. Ikväll äter vi nog middag hemma och imorgon vet jag inte vad vi hittar på. Kanske går vi igen till den stora poolen i några timmar. Perfekt aktivitet för allihopa. Får se om jag svänger förbi DollarStore och köper lite pool leksaker för en billig peng.

3 thoughts on “Lek & Starbucks

  1. Hej Natali! Tack för att du delar med dig av er vardag.Har följt din blogg sen Odd Molly tiden,så det är ett tag. Nu har jag säkert ändå missat det jag vill fråga om.Kan du inte berätta om dna syskon.Vilka är dom,bor dom i Sverige? Sen har jag aldrig läst något om dina föräldrar eller framför allt din mamma. Vill du berätta,eller går jag för långt? Respekterar det så klart i så fall. Dina barn är sååå fina.

Comments are closed.