Semestern fortsätter

IMG_4246 IMG_4257

Vi fortsätter med vår vistelse här i Texas. Vi handlar mat, badar, äter, träffar familj och njuter av vår semester.

Varför jag inte är mer privat i bloggen, för att jag vet att det förr eller senare slår tillbaka på ett otrevligt sätt. Jag har äldre barn som kan läsa och att dela med mig av vissa saker är inte ok enligt mig. Jag tycker jag är personlig men helt klart mindre än vad jag var för några år sedan. Jag har lärt mig att vara lite mer reserverad helt enkelt. Vissa människor behöver inte veta vad vi gör. Så därför blir det att jag utelämnar en del personer ur bloggen. Inte konstigare än så. IMG_4252

Jag jobbar, ni kanske inte märker det, men det gör jag. Om jag tjänar mest i vår familj, är svaret nej, men om jag har en inkomst så är svaret ja. Men som egenföretagare så skiljer sig den inkomsten månad till månad. Men det förstår väl de flesta? Eller? Hur nu vår familjs ekonomi är allas business? Vi är en familj, vi har inte mina eller dina pengar. Men om man väljer att leva så, är det upp till var och en.

En annan sak jag lärt mig med åren är att blod inte alltid är tjockare än vatten. Det är allt jag säger om den saken.

För övrigt jag postar inte bilder på alla vi träffar eller umgås med (bla Axels farföräldrar). Vissa vill ej synas i bloggen och jag håller en del saker privata. Så bara för att någon inte syns i bloggen betyder det inte att vi inte träffar dem. Även här, jag har inte fotat hälften av dem vi umgås med eller träffar. Blogg är inte lika utbrett här som i Sverige och de kanske inte riktigt förstår poängen. IMG_4255

Axels nya favoritsnack, mini pannkakor.

IMG_4268

Min nya favoritsak, Grönte/lemonad från Starbucks. Can`t get enough 🙂

Vi har varit och shoppat lite idag. Får ta bilder och visa en annan gång. Tyvärr så är ljuset inomhus väldigt gult och hur jag än gör med min kamera så får jag inte bort det gula skenet. Får se om jag tar ut allt och fotar.

Tjo hej, nu ska kidsen göras redo för middag.

 

5 thoughts on “Semestern fortsätter

 1. En egenföretagare utan att ha ett registrerat bolag.. Lätt att ha en laglig inkomst.
  Jag tror att det är sunt att inte lämna ut för mycket. Du behöver heller inte göra det, eller ens skriva bra. Det är en livsstilsblogg, som jag gillar.
  Du visar shopping, mat etc och vill man läsa när andra fläker ut sitt liv finns det gott om såna bloggar.
  Det jag TROR att en del kan provoceras av är din självklarhet. Att det är självklart att man kan handla det allra bästa hela tiden och att man överhuvudtaget KAN handla.
  Jag tycker att det är lite hårt att skriva att ni prioriterar så här, andra prioriterar cigaretter. Det finns en extremt stor massa där emellan som varken är whitetrash som röker upp socialbidraget men som ändå inte har råd att göra flera uyomlandsresor varje år med sin familj.
  Jag tycker mig se en skillnad i hur du skriver nu mot hur du skrev för ett par år sen. Det är inte konstigt, ens referensramar ändras och i ditt fall har dina levnadsvillkor ändrats.
  Ibland kan det vara nyttigt att sålla lite. Att faktiskt ta till sig lite vad andra säger (men absolut inte sånt som inte är konstruktivt som färgen på dina naglar wtf liksom). Men att inte måla ut andra som bittra nättroll för att de reagerar på ett sätt du inte vill.

 2. Har nyss börjat följa dig , men tyckte du sa en bra sak. Ni prioterar bort vissa saker för att kunna resa och dyl.

  Vi själv är medelinkomsttagare och har byggt nytt hus , dottern har fått en häst, de andra barnen har sina hobbysar. Vi har inte en massa lån , utan det handlar faktiskt om prioteringar. Behöver man ha senaste iphone med en utgift på ca 500-700 kr i månaden än att köpa en mobil kontant och ha ett billigt abonnemang. Bara en sån sak.
  Vi får också höra en del 🙁
  Tycker din blogg är intressan och har inte riktigt fått kläm på familjesituation eller vad ni jobbar med.

  Ha en fortsatt trevlig resa. Ser underbart ut !

 3. Hej!
  Förstår verkligen att du inte vill dela med dig av allt o ffa så privata saker. JAG kunde dock inte låta bli o kolla upp (när du nämnde stt du var egen företagare för länge sen) om du hade nåt bolagsengagemang o det hade du inte?

 4. Som sagt, man kan inte både ha kakan och äta upp den. Eftersom Axel är så liten kan han inte välja om han vill att hans barndom ska blottas på nätet? Så varför gör du valet åt honom att blotta honom? Sen så behöver du inte redovisa din familjs ekonomi, den struntar nog alla i.

Comments are closed.