Shabbat dinner

IMG_4350

Fredagar firas det shabbat hos våra judiska släktingar. Iallafall hos de som är mer troende. Vi åt middag hos en av mina kusiner förra veckan. Det var massa god mat. Jag orkade bara smaka på en bråkdel.

IMG_4351 IMG_4352

IMG_4353

Jag önskar jag kunde äta Challa brödet som är alldeles magiskt men tyvärr är det ju gluten i det så jag kan inte.

IMG_4362

Vi firade också Sebastian lite i förskott då han fyllde 13 år senare under helgen.

IMG_4364

Man kan inte blåsa ut ljus från en tårta för många gånger anser jag. Så det blev firande i dagarna tre för honom.

IMG_4373

IMG_4357

Alla kidsen bänkade sig framför en film (de ser uttråkade ut men jag tror de är mest inne i filmen 😉 )

IMG_4372

Vi rullade till bilen och var fortfarande mätta nästa dag, som ni kanske förstår. Vi gör i princip inget annat än äter god mat här, dessutom har jag inte tränat en enda gång. Bara gått lite promenader. Men hey, det är inte träningsresa, det hinner jag med när vi kommit in i alla rutiner hemma efter vi kommer hem.

Tjo hej, mer bilder från Sebastians födelsedagsfirande kommer senare.