Bloggfika

IMG_5225

Ibland är det viktigt att träffa  andra bloggare och diskutera saker som man bara kan prata om med andra bloggare. Som tur är har jag faktiskt några vänner (riktiga vänner) som också bloggar så det är verkligen att slå två flugor i en smäll. Vi hängde, fikade och shoppade medan vi pratade. Jag pratar alltså om Satu (my Babydolls) 

IMG_5227

IMG_2858

Vi hade med oss lilla Celina som gillade våra DVD spelare i bilen. Sällan man kan plocka upp kompisar med barn i bil för det är inte ofta bilstolarna passar åldersmässigt men just denna gång var Axels bilstol helt perfekt (Axkid)

Alltid roligt att träffa Satu och bra att fått gå igenom en massa saker jag funderat över. Vi får se till att träffas oftare !! Visst Satu?

celina_axkid_bilstol_

IMG_5228

Fick ingen bra bild på Satu tyvärr 🙁  Lilla sovande prinsessan.

IMG_5247

Efter vår fika hämtade jag massa paket och handlade lite mat (vardags ärenden mao).