Ikea igen :-)

IMG_5516 IMG_5518

Jag och Rose-Marie (Bambi) åkte till Ikea idag. Jag vet att det blivit många Ikea besök på senaste tiden. Men jag har svårt för att köpa mycket på en gång. Vill känna efter, ta några saker i taget och få en känsla om jag gillar det eller ej. Så dagens fångst blev två byråer och lite fler plastbackar. Rensandet fortsätter här hemma. Tur att Rose-Marie var med för vissa saker var nästan lite för tunga även om jag gärna klarar mig själv.

IMG_5523 IMG_5528

Kvällen avslutades med en nachotallrik och lite bubbel. Vi firar att vi förlovade oss för 5 år sedan. Först hade vi tänkt att ha barnvakt men bestämde sen att vi stannar hemma. Vi gillar att fira alla årsdagar så vi fortsätter att fira vår förlovningsdag fast vi är gifta.

Så var den här veckan slut, vi ska titta på TV (vilket vi gör maximalt en gång i veckan) och så ska vi skruva ihop några Ikea möbler. Har en ikea hack på gång nämligen 😉